Finansbank Konut Kredisi Başvurusu

Finansbank Konut Kredisi Faiz Oranları

Ev fiyatları maalesef günümüzde hızlı bir şekilde yükselmeye başladı. Ekonomik koşullar, insanların taleplerinin artması ve yabancıların evlere olan ilgisinin artması evlerin fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Bunun sonucu olarak da insanlar ev almak istediklerinde mecburen kredilere başvurmak zorunda kaldı. Maalesef günümüzdeki ev fiyatları ile peşin olarak ev almak çok zorlaştı. Tabii ki insanlar da bu noktada düşük faiz oranı veren bankaları araştırmaya başladı. İnsanlar en uygun faizi sunan bankadan kredi almak için araştırma yapmakta. Bu noktada Finansbank konut kredisi de sıklıkla araştırılmakta.

Finansbank’ın Sunduğu Konut Kredileri

Finansbank konut kredisi anlamında farklı seçenekler sunmakta. İnsanların ihtiyaçlarını karşılamak için farklı kredi seçenekleri vermekte. Bu noktada;
Bankanın sunduğu ilk kredi azalan taksitli kredi olmakta. Bu türde faiz ödemeleriniz her geçen ay azalmakta. Banka bu seçenekte sizlere en fazla 84 ay vade imkanı sunmakta.
Standart konut kredisi bankanın sunduğu standart kredi olmakta. Bu kredi ile sabit faiz oranı ile 120 aya kadar konut kredisi alınabilmekte.
Artan taksitli konut kredisi, azalanın tam tersi olarak karşımıza çıkmakta. Bunda ilk aylar daha az sonrasında ise ödemeler daha çok şeklinde olmakta.
Çevre dostu konut kredisi enerji verimliliği belgesi olan ve bu belge sonucunda A veya B sınıfı belge alan evler için verilen kredi olmakta. Bu tür evlere daha düşük faiz oranı ile kredi verilmekte.
Son olarak bankanın verdiği kredi türü konut projeleri olmakta. Bu da konut yapan firmalara sunulan bir kredi türü olarak karşımıza çıkmakta.

Reklam

Finansbank Konut Kredisi Faiz Oranları

Finansbank konut kredisi faiz oranları seçtiğiniz kredi türüne göre farklılık göstermekte. Bu noktada standart konut kredisi, azalan taksitli konut kredisi, artan taksitli konut kredisi ve kentsel dönüşüm kredisi çekerseniz bunlarda faiz oranı %2,22 olmakta. Bunun yanında banka sizlerden %0,5’de kredi tahsis ücreti almakta.
Banka çiftçiye özel konut kredisi de sunmakta. Bu kredi türünde ise bankanın istediği faiz %2,47 olmakta. Banka bu kredi türünden de %0,5 kredi tahsis ücreti almakta. Son olarak bankanın sunduğu kredi türlerinden birisi olan eşit ana para ödemeleri konut kredisinde de faiz oranları %2,11 olmakta.
Banka yukarıda da belirtiğimiz gibi farklı müşterilerine özel olarak faiz oranları sunabilmekte. Bu noktada ev kredisi ihtiyacınız varsa mutlaka bir Finansbank şubesine uğrayarak faiz oranları hakkında bilgi alın. Size özel bir kampanya



Bir Yorum Yazmak İçin Buraya Tıklayın
Başa dön tuşu