Finansbank Taşıt Kredisi Başvurusu

Finansbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Finansbank taşıt kredisi sıklıkla araştırılmakta. Artan araba fiyatlarından dolayı insanlar yeni bir araba almak istediklerinde krediye ihtiyaç duymakta. Bu noktada Finansbank taşıt kredisi olarak insanlara 4 farklı seçenek sunmakta. Bu farklı seçenekler ile insanların taşıt kredisi ihtiyacını gidermeye çalışmakta. Bankanın sunduğu kredi seçenekleri taşıt kredisi, motosiklet kredisi, çevre dostu taşıt kredisi ve rehinsiz taşıt kredisi olmakta.

Taşıt Kredileri Arasındaki Fark Ne?

Finansbank taşıt kredisi olarak yukarıda da belirtiğimiz gibi 4 farklı seçenek sunmakta tabii ki bu durum da insanların aklına ilk olarak bu seçenekler arasındaki fark ne sorusunu getirmekte. Finansbank’ın sunduğu seçenekler;
Motosiklet kredisi adından da anlaşılabileceği gibi motosiklet almak istediğinizde sunulan kredi olmakta. Bu noktada hem ikinci el hem de sıfır motosiklet için bu kredi kullanılabilmekte.
Taşıt kredisi yine normal araç almak istediğinizde kullanılan kredi türü olmakta. Taşıt kredisi gerek ikinci el gerekse de sıfır araçlarda kullanılabilmekte. Banka ikinci el araçlar için en fazla 5 yaşa kadar kredi vermekte.
Çevre dostu taşıt kredisi sadece hybrid veya elektrikli otomobiller için verilmekte. Normal taşıt kredisinden farkı bu olmakta. Çevre dostu taşıt kredisin faiz oranı biraz daha düşük olmakta.
Son olarak bankanın sunduğu kredi türü rehinsiz araç kredisi olmakta. Bu kredi türünde aracınıza rehin konulmadan kredi verilmekte. Tabii ki bunun için sizlerden yüksek oranda bir gelir beklenmekte.

Reklam

Finansbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Banka taşıt kredisi noktasında yukarıda da belirtiğimiz gibi farklı seçenekler sunmakta. Bu noktada Finansbank taşıt kredisi için standart olarak %2,97 faiz oranı sunmakta. Normal taşıt kredisi, motosiklet kredisi veya rehinsiz taşıt kredisi almak istediğinizde sizlere bu oran üzerinden hizmet vermekte. Bunun yanında banka tüm kredi türlerinde %0,5 kredi tahsis ücreti de almakta.
Bunun yanında banka yukarıda belirtiğimiz gibi hybrid ve elektrikli araçlara özel olarak da kredi sunmakta. Bu araçlardan birisini almanız durumunda faiz oranında değişiklik olmamakta. Yine sizlere %2,97’den kredi vermekte. Fakat bu kredi türünü seçtiğinizde sizlere kredi tahsis ücretini %50 indirimli olarak sunmakta. Bu sayede aylık taksitinizin düşmesi sağlanmakta.
Banka farklı müşterilerine farklı oranlar sunabilmekte. Yine Enpara müşterilerine de özel olarak faiz oranları sunmakta. Eğer taşıt kredisi alacaksanız mutlaka bankanın bir şubesine uğrayın ve size özel bir kampanyası olup olmadığına bakın. Bu süreçte Enpara müşterisi olmak ve başvurunuzu internet üzerinden yapmak da daha düşük faiz oranı getirecektir.



Bir Yorum Yazmak İçin Buraya Tıklayın
Başa dön tuşu