Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi İstenen Belgeler

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

İhtiyaç kredisi insanların her alan ihtiyaç duyabileceği krediler arasında bulunuyor. Bu noktada insanlar gerek çocuklarının eğitimi için gerek evlerindeki eşyaları yenilemek için gerek taksit yasağı veya sınırı bulunan ürünleri almak için gerekse de kısa süreli ihtiyaçlarını karşılamak için paraya ihtiyaç duyabiliyor. Bu noktada insanların araştırdığı konulardan birisi bankanın ihtiyaç kredisi karşılığında ne tür belgeler istediği oluyor. Bu noktada Garanti Bankası ihtiyaç kredisi için istenilen belgeler nelerdir sorusu sıklıkla araştırılıyor. Garanti Bankası da ülkemizde ki en büyük bankalardan birisi olduğu için bu araştırma çok fazla yapılıyor.

Garanti Bankası Hangi Belgeleri İstiyor?

Her Banka gibi Garanti Bankası da kredi vermek için sizlerden farklı belgeler istiyor. Bu noktada Garanti Bankası ihtiyaç kredisi için istenilen belgeler genelde gelir belgeleri oluyor. İhtiyaç kredisi isteyen müşterilerinden Garanti Bankası çok fazla belge istemiyor. Bu noktada internet üzerinden kolay bir şekilde kredi başvurusu yapılabiliyor. Bunun dışında ne iş yaptığınıza göre gelir belgesi sunmanız gerekiyor. Bu noktada;

Reklam
  • Eğer ücretli çalışıyorsanız bu durumda maaş bordronuzu sunmanız veya yaptığınız işe göre gelir belgenizi sunmanız gerekiyor.
  • Eğer emekli iseniz emekli belgenizi sunmanız gerekiyor. Bunun yanında bankaya yatan emekli maaşınızı gösteren bir belgeyi de bankaya sunmanız gerekiyor. Maaşınızı Garanti Bankasından alıyorsanız buna gerek kalmıyor.
  • Eğer şahıs şirketiniz varsa bu durumda tabii ki yıllık gelir vergisi beyannamenizi sunmanız ve vergi levhanızı sunmanız gerekiyor.
  • Kira geliri sahipleri için kira belgelerinin sunulması gerekiyor. Bu noktada kirayı aldığınızı göstermek için de mutlaka kira tahsilatını gösteren bir belgeyi sunmanız gerekiyor.
  • Faiz geliri sahipleri için hesap cüzdanını sunmanız gerekiyor.
  • Son olarak çiftçilik yapıyorsanız bu durumda da çiftçi belgesi sunmanız gerekiyor. Tabii ki bunun yanında zirai kazancınızı da gösteren bir belgeyi vermeniz gerekiyor.

Garanti bankası bu noktada sadece yaptığınız meslek grubuna göre gelir belgesi istiyor. Bunun dışında herhangi bir belge istemiyor. Sözleşmeyi de internet üzerinden imzalama imkanı veriyor. Bu noktada krediniz onaylanırsa anında paranız hesabınıza yatırılıyor.

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Miktarı

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi için istenilen belgeler nelerdir sorusu kadar sorulan sorulardan birisi de tabii ki bankanın ne kadar kredi verdiği oluyor. Bu noktada Garanti Bankası müşterilerine en fazla 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. Bu tutarlara çıktığınızda da tabii ki vade sayısı 12 aya düşüyor.



Bir Yorum Yazmak İçin Buraya Tıklayın
Başa dön tuşu