Garanti Bankası Taşıt Kredisi İstenen Belgeler

Garanti Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Garanti Bankası taşıt kredisi için istenilen belgeler insanlar tarafından merak ediliyor. Artık insanlar bir taşıt almak istediklerinde bu aracı peşin paraları ile almaları neredeyse imkansız oluyor. İnsanların ellerinde belirli bir miktar birikmiş paraları olsa bile bu parayı araç almak için harcamak istemiyor. Bu noktada bankaların taşıt kredileri büyük bir önem kazanıyor. İnsanlar ellerindeki hazır parayı kullanmak yerine bankalardan kredi kullanmayı tercih ediyor. Bu noktada hayalindeki aracı almak isteyen insanlar için de taşıt kredisi büyük bir fayda sağlıyor. Garanti Bankası da bu noktada en çok tercih edilen bankalar arasında yer alıyor.

Garanti Bankası Hangi Belgeleri İstiyor?

Garanti Bankasından taşıt kredisi çekmek isteyenlerin akıllarına gelen ilk sorulardan birisi tabii ki bankanın hangi belgeleri istediği oluyor. Bu noktada Garanti Bankası taşıt kredisi için istenilen belgeler aşağıda yer alıyor.

Reklam
  • Eğer sıfır bir araba alacaksanız bu noktada ilk istenilen belge proforma fatura oluyor. Eğer ikinci el araç alacaksanız bu durumda da aracın ruhsatının fotokopisi sizlerden isteniyor.
  • İkinci olarak istenilen belge tabii ki gelir belgeniz oluyor. Banka ne kadar geliriniz olduğunu öğrenmek istiyor.
  • Bir sonraki istenilen belge kimliğiniz oluyor. Banka kimliğinize ihtiyaç duyuyor.
  • Bir sonraki gereken belge tabii ki başvuru belgesi oluyor. Başvuru belgesi yine bankada sizlere imzalatılıyor. Bu noktada sizlerin bir şey götürmesi gerekmiyor.
  • Eğer şirket üstüne araç kredisi alacaksanız bu noktada mutlaka vergi levhanızı sunmanız gerekiyor. Vergi levhasının yanında şirketin imza sirküleri de gerekiyor.
  • Eğer maaşlı olarak çalışıyorsanız bu durumda maaş bordronuzu da sunmanız mümkündür.

Garanti bankası istediği belgeleri bu şekilde belirtmektedir. Bunun yanında banka gelir durumunuza göre farklı belgeler de isteyebileceğini sizlere bildirmektedir. Bu noktada gittiğiniz şube sizlerden ekstra belge talebinde de bulunabilir.

Garanti Bankası Kesin Kredi Veriyor Mu?

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi için istenilen belgeler nelerdir sorusundan sonra en çok sorulan soru banka gerekli belgeleri toplarsam kesin olarak kredi veriyor mu sorusu oluyor. Tabii ki bu noktada hiç bir banka sizlere garantili olarak bir kredi sunmuyor. Hele de araç kredisi gibi yüksek miktarlı kredilerde düzenli ve yüksek miktarlı bir geliriniz yoksa kredi almanız da çok zorlaşıyor. Garanti Bankası da bu noktada sizlere kesin olarak kredi vermiyor. Eğer gerekli şartları sağlar ve gelirinizi belgelendirebilirseniz bu durumda sizlere kredi veriyor.



Bir Yorum Yazmak İçin Buraya Tıklayın
Başa dön tuşu