ING Bank İhtiyaç Kredisi İstenen Belgeler

ING Bank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

ING bank ihtiyaç kredisi çekmek istediğinizde en çok öne çıkan bankalardan birisi oluyor. Banka gerek sunduğu faiz oranları ile gerekse de internet üzerinden başvuru yapmanıza imkan vermesi ile dikkat çekiyor. Bu noktada insanların sorduğu sorulardan birisi İNG Bank ihtiyaç kredisi için istenilen belgeler nelerdir? Bankaya kredi başvurusunda bulunurken hangi belgeleri vermem gerekir sorusu oluyor.

ING Bank Online Başvuruda İstenilen Belgeler

Başta da belirtiğimiz gibi İNG bank internet üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapmanıza olanak sağlıyor. İNG Bank ihtiyaç kredisi için istenilen belgeler online başvuruda sadece gelir belgesi oluyor. Bu noktada daha önceden bankaya gelir belgenizi sunduysanız veya maaşınızı İNG bank üzerinden alıyorsanız bu belgeyi de götürmenize gerek kalmıyor. Direkt olarak istediğiniz tutarı yazıp bankanın internet sitesi üzerinden veya mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Banka kredi başvurunuzu onaylarsa yine şubeye gitmenize gerek kalmıyor. İstediğiniz para anında hesabınıza yatırılıyor.
Bu noktada internet üzerinden başvuru yapmanız durumunda hiç bir evrak ile uğraşmanıza gerek kalmıyor. Bankanın sözleşmesini de internet üzerinden kolay bir şekilde onaylayabiliyorsunuz. Bu sayede hiç bir evrak işi ile uğraşmadan veya bankanın şubesine gitmenize gerek kalmadan ihtiyaç duyduğunuz parayı hesabınıza alabiliyorsunuz.

Reklam

ING Bank Şubeden Başvuruda İstenilen Belgeler

ING Bank ihtiyaç kredisi için istenilen belgeler şubede biraz daha farklılık gösteriyor. Bu noktada;

  • Şubeden başvuru yapacaksanız tabii ki ilk olarak kimliğinizi doğrulamanız gerekiyor. Bunun için yanınızda ya kimlik kartınızın ya nüfus cüzdanınızın ya da ehliyetinizin bulunması gerekiyor. Bunlardan birisi yoksa banka kredi işlemlerini başlatamıyor.
  • İkinci olarak yine gelir belgesi sizlerden isteniyor. Bu noktada gelirinizi gösteren herhangi bir belgeyi bankaya sunmanız gerekiyor. Faiz geliriniz varsa hesap cüzdanı, maaşınız varsa maaş bordrosu, varsa gelir belgeniz, kendi şirketiniz varsa da yıllık bilançonuz gibi belgeleri gelir belgesi olarak sunabiliyorsunuz.
  • Son olarak tabii ki yine başvuru formunu doldurmanız bekleniyor. Şubeden başvuru yapmanız durumunda bu formu el ile doldurmanız ve imzalamanız gerekiyor. Tabii ki şube gerekli olan formu sizlere çıkarıyor. Sadece gerekli yerlere bilgilerinizi yazmanız ve imzalamanız sizlere kalıyor.

Banka başvurunuzu sonrasında değerlendirmeye alıyor. Banka ihtiyaç kredisi için kefil şartı aramıyor. Başvurunuz olumlu olursa da istediğiniz parayı bankadaki hesabınıza aktarıyor. Eğer bankada hesabınız yoksa kredi başvurusundan önce hesabınız açılıyor. Sonrasında başvurunuz alınıyor.



Bir Yorum Yazmak İçin Buraya Tıklayın
Başa dön tuşu